Wist u dat...

...PUUR JIJ schoonheidssalon

regelmatig leuke en interessante acties heeft met behandelingen, en/of in combinatie met producten. Als u regelmatig op de site kijkt bent u hiervan altijd op de hoogte, en loopt u de ‘limited editions’ nooit mis. (*limited edition: producten/behandelingen die tijdelijk in de aanbieding zijn en erg interessant vanwege de inhoud/prijs verhouding.)

...PUUR JIJ schoonheidssalon

u 1 dag voorafgaand aan uw afspraak een automatische reminder per email ontvangt van uw afspraak. Dit is een gratis service.

...PUUR JIJ schoonheidssalon

hygiene uiterst hoog in het vaandel heeft staan. Voorbeelden hiervan zijn dat er nooit 2 keer hetzelfde doekje voor het gezicht wordt gebruik. Er wordt niks uitgespoeld en opnieuw gebruikt. Voor iedere handeling die een reinigende compress doek of washandje vereist wordt er een nieuwe gebruikt. Voor iedere hars behandeling wordt er een nieuw applicatie spateltje gebruikt. Deze wordt direct na de behandeling door een nieuwe vervangen. Dit alles om zo schoon en zuiver mogelijk te werken.

...PUUR JIJ schoonheidssalon

altijd extra tijd inboekt rondom uw behandeling. Zo is er altijd ruim voldoende tijd voor een lekker kopje koffie of thee, u eventueel tijdens de behandeling een extra module kunt aanvragen (harsen,verven..), er voldoende tijd is om rustig af te rekenen, en u een goede uitleg krijgt over het gebruik van uw aankopen. Het zal dan ook zelden voorkomen dat de volgende client al zit te wachten.

...PUUR JIJ schoonheidssalon

gebruik maakt van speciale handdoeken en washandjes voor gezicht en lichaam die ultieme zachtheid garanderen.

...PUUR JIJ schoonheidssalon

buiten de openingstijden om, van maandag t/m vrijdag, wel via via e-mail bereikbaar is. Zo hoeft u nooit lang te wachten op antwoord als u een afspraak wilt maken, een product wilt aanschaffen, of een vraag wilt stellen.