Actilift 3S behandelingen

10 - 120 min - €10,- / €120

De Actilift3S is revolutionair en biedt u de 4 meest innovatieve technologieën op gebied van huidverbetering:

Softpeeling

In de fase voorafgaand aan de behandeling laat de ultravibrerende spatel (18.000 trillingen per sec.) een dieptereiniging van de huid toe, die wordt verkregen door de verwijdering van dode cellen, onzuiverheden en vervuiling. De spatel bereid de huid perfect voor, en geeft de huid zachtheid en glans.

Gestuurde Radiofrequentie

Voor een lift effect zonder chirurgie, dankzij een interne verwarming van de weefsels, die zorgt voor de samentrekking van de bestaande collageenketens en de groei van collageen vezels. De diepere lagen van de opperhuid worden geremodelleerd, soepeler en veerkrachtiger, en er is een onmiddellijk verstevigd effect. Er wordt vocht door de huidlagen heen ‘getrokken’, voor een intense hydra boost. Hierdoor wordt de huid voller en soepeler.

Opeenvolgende Ultrasonen

De ultrasonen oefenen een akoestische druk uit op de huid en dit zorgt voor een micromassage. Hierdoor worden rimpels en kraaienpootjes gladgestreken. De penetratie van actieve ingrediënten wordt verhoogd, en de microcirculatie van de huid wordt geactiveerd. De afvoer van lymfevaten wordt bevorderd, en de huid krijgt een zichtbare heldere teint.

Evolutieve Luminologie

Samen met opeenvolgende ultrasonen maakt de luminologie gebruik van licht om de fotoreceptoren van de huid te stimuleren om zo een cellulair antwoord op te wekken. Afhankelijk van de kleur wordt de lichtenergie op verschillende manieren door de weefsels geabsorbeerd. Tegelijk induceert de lichtenergie verschillende biologische effecten (zuiverend, kalmerend, stimulerend, verzachtend, ontstekingsremmend, dynamiserend..).

Combineren

Met deze gecombineerde (pijnloze) technologieën, biedt PUUR JIJ schoonheidssalon u een vernieuwd behandel concept op het gebied van anti-aging in de volgende

-Actilift S3 anti-age (vanaf +- 40 jaar) 60 minuten €90

-Actilift S3 anti-age deluxe (vanaf +- 40 jaar) 120 minuten €120

De behandelingen bestaan uit:

 

 • wenkbrauwen harsen
 • reiniging van de ogen en lippen
 • reiniging van gezicht, hals en decolleté
 • dieptereiniging van gezicht, hals en decolleté
 • softpeeling met ultravibrerende spatel
 • intensieve glycolzuur peeling op gezicht en hals van ongeveer 5 minuten
 • korte hoofdhuid massage
 • kort verwijderen van onzuiverheden 
 • Actilift 3S technologieën
 • anti-aging Biocellulose masker in combinatie met massage van decolleté, schouders en nek
 • afsluitende verzorging aangepast op uw huidconditie

Alle dikgedrukte items zitten extra in de deluxe behandeling van 120 minuten. 

* Alle Actilift 3S technologieën kunnen apart tijdens iedere behandeling worden ingezet voor nóg meer resultaat! Kijk hiervoor bij: Actilift 3S modules